Foursquare etiquette, een must!

Iedere foursquare gebruiker zal vandaag wel al gehoord (en/of gezien) hebben dat er een nieuwe app uit is met een nieuw design. De focus ligt vanaf nu meer en meer op de “ontdek” functionaliteit om op die manier meer en nieuwe plaatsen te leren kennen. Sinds enkele weken/maanden mag ik mezelf bij één van de gelukkige prijzen die Superuser is geworden bij Foursquare (momenteel nog level 1). Als superuser kan je adresgegevens, categorieën en dergelijke aanpassen om op die manier Foursquare proper te houden.

Via deze weg wil ik er graag iedereen op wijzen dat het maar een kleine moeite is om alle informatie van een pand te voorzien bij het aanmaken van een nieuw pand. Indien het pand al bestaat (of zelfs meerdere keren indien duplicate) gelieve dan zo vriendelijk te zijn, om de tijd te nemen om deze te “flaggen” dat er een probleem bij dit pand is. Op die manier zal Foursquare een leuke plaats blijven voor ons allemaal!

Mensen die zich graag een beetje aan de etiquette willen houden, kunnen meer informatie vinden bij de guidelines van Foursquare.

Tags: foursquare